גם אתם אוהבים להתחמם עם צלחת מרק עשיר ומנחם?
מחפשים עוד דרכים להתחמם בימי החורף הקרים?
מה דעתכם על טיפול וואטסו זוגי, בבריכה אינטימית ומחוממת?
התקשרו עכשיו והזמינו טיפול בהנחת חברים
מודה!
אני לא חובבת גדולה של מרקים,
אבל לשימחתי בני משפחתי אוהבים מאוד.
למה לשימחתי?
כי מרק הוא מתכון טולרנטי.
סובל כמעט הכל,
רכיבים,
תבלינים,
כמויות –
כמעט הכל הולך.
קבלו את הווריאציה שלי על מרק שאריות –
מרק מלא כל טוב
שאצלי משרת גם את הרעיון של:
אוכל לא זורקים
(או לפחות : ירקות אורגניים שעולים הרבה, לא זורקים).
מדובר במרק עשיר
אליו נכנסים כל הירקות שנראים כאילו עוד רגע יקוצו בחיים.
במקרה הספציפי מדובר ב:
2 קישואים
1 קולורבי
1 סלק גדול
2 גזרים
1 בצל סגול
בטטה.
אבל באמת, מנסיון,
אפשר לגוון בכל ירק האהוב עליכם.
הסיר שלי כבר אירח גם
דלעות למינהן,
עגבניות,
כרישה,
כרוב,
כרובית
ושאריות שעועית או חומוס או אפונה
בשילובים שונים ומגוונים.
הוראות הכנה:
אני מסיעה את הירקות החתוכים בגסות
הלוך ושוב בסיר שאת התחתית שלו מרפד שמן זית איכותי חם, לא רותח!
המטרה אינה לטגן את הירקות אלא לאפשר לטעמים שלהם לצאת החוצה.
לאחר דקות אחדות אני מוסיפה מים לכיסוי הירקות ופעמיים נוספות את אותה הכמות.
מביאה לרתיחה
ומבשלת על אש קטנה עד להתרככות.
מקררת מעט.
מרסקת עד גס (למחית נעימה לבליעה אבל לא חלקה מידי)
ומאפשרת לנוח כמה שעות.
בחימום הבא,
לפני ההגשה,
אני מוסיפה תבלינים מחממים
ואת שאריות הדגן שמצוי לי במקרר באותו רגע:
פסטה
אורז
קינואה
הכל הולך.
מתקבלת מנה עשירה ומזינה
מחממת
וממלאת.
כשמכניסים ירק בעל צבע דומננטי כמו סלק
מתקבל גוון ורדרד מדליק.
וכשמשתמשים בבטות או דלעת,
הגוון כתום חם.
מי אתם?
אנשי מרק או גלידה?
אתם מעדיפים את המרק שלכם חלק
או שצריך ללעוס כל ירק?
אשמח אם תשתפו אותי,
זה תמיד עושה לי נעים.
כתבה - רויטל ורד טבע (הלוחשת לשרירים) מומחית לעיסוי רפואי, טיפול בפציעות ספורט והפגת כאבים. בוגרת בית ספר מירב בעיסוי שוודי הוליסטי, עיסוי רפואי לדרגת מטפל מוסמך ומוסמכת לעיסוי תאילנדי ולומי לומי. BA באומנות - אוניברסיטת תל אביב.
אני כאן לכל שאלה.
התקשרו כבר עכשיו
050-5570750
או השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם:
* כל חומר המופיע באתר הינו אינפורמטיבי בלבד ואין לראות בו תחליף ליעוץ וטיפול רפואי.
עיסוי בהוד השרון | איך משחררים צוואר תפוס?