האוכל שאלה מוכנה לאכול,
איננו (אם להשתמש בלשון המעטה) מאוד מגוון.
אני,
הפסקתי להילחץ מזה
ועושה את מירב המאמצים להפוך את הבחירות שלה לאיכותיות יותר:
הפירות והירקות שלה טריים ואורגניים,
הלחם מקמחים איכותיים וכמה שפחות מייצבים ומתחלבים,
הפסטה מקמח כוסמין
והגבינות מחלב עיזים.
אחד הדברים שחשובים לה זה שהכל יראה יפה
ויגיע במרקם המדוייק.
האופציה של סנדביץ לבית הספר
שמיצי עגבנייה הפכו אותו רך –
פשוט לא באה בחשבון.
אז כדי להפוך את השיגרה שלנו (שלי, שלי)
לנסבלת
ונטולת מריבות של בוקר (שעשויות להרוס לי את היום)
הכנו טבלה מסודרת
של מה אוכלים מתי,
קנינו קופסה מחולקת למדורים
והשלווה במעוננו שורה.
אחד הדברים האהובים עליה הוא פנקייקס.
זאת הדרך היחידה כמעט בה היא צורכת ביצים
והדרך שלי לדחוף פנימה דברים שהיא לא מוכנה לאכול בדרך אחת.
קבלו את המתכון הבסיסי :
2 ביצים (אורגניות, מרעה חופשי)
חצי כף שמן קוקוס
4 כפות יוגורט עיזים
חצי כוס חלב אורז / סויה / שקדים
שקית אבקת אפיה (בשביל הקלילות)
כוס קמח איכותי (שיפון מלא, כוסמין מלא) –
שימו לב,
כל קמח מתנהג מעט אחרת בדרך בה הוא סופח נוזלים.
יש להגיע למרקם חלק אבל לא נוזלי מידי
במידת הצורך להוסיף עוד מעט חלב
או קמח
תוספות:
2 כפות שקדים טחונים
(אני משתשת במה שנשאר אחרי הסינון של חלב השקדים)
או
2 כפות קוואקר
או
תפוח עץ מגורד
או
בננה בשלה
או
חופן חמוציות
את כל המצרכים אני מכניסה לבלנדר,
מערבלת
מוזגת למחבת
(וחוסכת בדרך עוד קערה ומצקת לשטיפה)
התוצאה?
אוורירית
טעימה
ומשביעה.
אלה אוכלת אותם עם מיייפל טהור,
ינאי עם אבוקדו
ואני?
עם יוגורט.
שילוב מנצח.
איך אתם אוהבים את הפנקייק שלכם?
יש לכם רעיונות לתוספות אחרות?
אשמח לשמוע מה יש לכם להציע,
רשמו לי כאן,
למטה,
והרחיבו את דעתי
כתבה - רויטל ורד טבע (הלוחשת לשרירים) מומחית לעיסוי רפואי, טיפול בפציעות ספורט והפגת כאבים. בוגרת בית ספר מירב בעיסוי שוודי הוליסטי, עיסוי רפואי לדרגת מטפל מוסמך ומוסמכת לעיסוי תאילנדי ולומי לומי. BA באומנות - אוניברסיטת תל אביב.
אני כאן לכל שאלה.
התקשרו כבר עכשיו
050-5570750
או השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם:
* כל חומר המופיע באתר הינו אינפורמטיבי בלבד ואין לראות בו תחליף ליעוץ וטיפול רפואי.
עיסוי בהוד השרון | איך משחררים צוואר תפוס?