בישול אמיתי בבית הלקוח,
הדרכת משפחות בדרך הבטוחה למטבח ואוכל אמיתי,
מתכונים,
וטיפים לבישול בריא
התקשרו עכשיו
רויטל 050-5570750
עבורי,
אוכל היה תמיד נושא בעל חשיבות עליונה.
כל בוקר אני מתעוררת ומתחילה לתכנן את ההיבט הקולינרי של היום.
יום בו לא ברור מה אוכל לארוחת צהריים –
הוא יום מפחיד.
אולי זה בגלל שאמא שלי הייתה בשלנית איומה
ואבא שלי לעומת זאת,
ידע לבשל, ועשה את זה עם אהבה גדולה
(אבל הוא בישל רק באירועים מיוחדים).
כך יצא שמגיל צעיר הייתי חשופה לטעמים נוראים
ולמעדנים.
אולי היה זה הפער שבין שתי החוויות האלו
שיצר אצלי תשוקה גדולה לאוכל.
למדתי בישול צרפתי,
אסיאתי ומקרוביוטי.
מעולם לא אמרתי "לא"
לשום אוכל.
תמיד טעמתי קודם
ורק אז החלטתי אם אני אוהבת את מה ששמו לי בצלחת.
או לא.
אז פגשתי את אורי – שותפי ואבי ילדיי.
הוא היה שונה.
זה לא שהוא לא אוהב לאכול. הוא פשוט לא אהב את מה שאני בישלתי.
המנות היו עשירות מדי, משמינות מדי וממש לא מה שהוא העדיף.
התבאסתי, אבל בשלתי לו אוכל בריא הרבה יותר.
אני?
אכלתי בעיקר בחוץ.
לפני שש שנים נולדה בתנו ואני הנקתי אותה במשך שלוש שנים.
אכלתי בלי הבחנה וצברתי 10 ק"ג נוספים.
כאשר הפסקתי להניק, לא היו לי יותר תירוצים.
מאחר ומעולם לא עשיתי דיאטה, חיפשתי משהו אחר.
משהו עם משמעות, שיגיד לי משהו,
באמת.
פגשתי מישהי ששינתה את חיי.
לא אגיד שזה היה קל, כי זה באמת לא היה.
למעשה, בשבועות הראשונים בכיתי כל כך הרבה
עד שבעלי כמעט ויתר על החלום שלו לאישה בריאה ורזה יותר,
רק שאפסיק להתבכיין.
אבל המשכתי.
זה היה באמצעו של השבוע השלישי –
עולמי התהפך עליי.
הדיכאון והתשוקה המטורפת לפחמימות ומתוק נעלמה,
צמצמתי היקפים במהירות ולראשונה בחיי החלפתי מסת שומן בשרירים.
אני לא מדברת על ספירת קלוריות
או על ממתיקים מלאכותיים ומאכלים דיאטטיים.
למדתי על מושגים כמו מדד גליקמי,
מזונות חומציים,
גלוטן.
כל מה שחשבתי על הזנת הגוף שלי השתנה לחלוטין.
זה לא שאני לא אוהבת יותר שמנת,
פסטה או לחם לבן מרוח במיונז תוצרת הבית, מעוטר בפרוסות עגבנייה.
אני פשוט לא דוחפת את זה לגוף שלי.
אני עושה כמיטב יכולתי לאכול בשעות קבועות.
לא ליצור רווחים גדולים מדיי בין הארוחות.
ובעיקר,
אני מקפידה על מה שנכנס לבית, למקרר ולגוף שלי.
אני מבשלת אוכל בריא יותר,
אורגני, טרי.
ואשמח מאוד לעשות זאת גם למענכם:
בישול אמיתי, עד הבית.
התקשרו עכשיו
ואגיע עד למטבח שלכם,
אבשל עם מה שיש במקרר שלכם
(ועל מה שיהיה בו בשבוע הבא, נדבר…)
אוכל טעים, טרי ובריא.
עוד טיפים ומתכונים מהבלוג שלי – אוכל אמיתי: