אוכל,
אמיתי.
בייתי וקרוב לטבע.
אוכל,
אמיתי.
בייתי וקרוב לטבע.
יחסיי עם אוכל תמיד היו עמוקים.
אני אוהבת לאכול.
אוכל מעניין, מגוון מאתגר.
מגיל צעיר אני מבשלת
ולאורך השנים הזנתי לא מעט משפחות
כשבשלתי להן אוכל טעים, מוקפד ומעניין.
את אלה, בתי,
הנקתי עד שהגיעה לגיל שלוש.
חיי לפניה היו תזזיתיים.
עבדתי בלילות, שבתות וחגים.
התרוצצתי בין המופעים להם עיצבתי תאורה,
לשעורים שהעברתי כדי להתפרנס,
ניזונתי מבורקסים ושקיות שוקו
ובדקתי כמה שעות רצוף אוכל לעבוד בלי לעצור לרגע ולנשום. עמוק.
כשהחזקתי את אלה בזרועותיי
(ובשלוש השנים הראשונות הצטברו להן הרבה שעות החזקה),
הרגשתי שלמענה, ולמעני, הדברים צריכים להשתנות.
היא הכריחה אותי לשבת בשקט, להתרכז בה ובהנקה. להירגע, לנשום.
כשאלה גמלה את עצמה (זה היום מעכשיו לעכשיו, כזאת היא ביתי)
החלטתי לקחת את עצמי בידיים
ולשנות את התזונה שלי
ושל משפחתי הקטנה.
למדתי,
חקרתי,
ערכתי ניסיונות.
והגעתי למקום בו אני עושה כל שניתן כדי לבשל
אני מבשלת בביתם של לקוחות מגוונים;
חולי צליאק וסוכרת,
בעלי רגישות לחלב או חלבון,
צמחונים
וכאלו האוהבים לאכול אבל לא מוצאים זמן לבשל.
אני מייעצת למשפחות (ולרווקים…)
איך להפוך את המטבח שלהם למזין ובריא יותר
וחולקת את רשמי
כאן
בבלוג שלי אוכל אמיתי.
אשמח לשמוע מכם!
ואשמח עוד יותר אם תחלקו עימי מתכונים טעימים ובריאים,
נשתמע
הדרכת משפחות בדרך הבטוחה למטבח ואוכל אמיתי,
מתכונים,
וטיפים לבישול בריא
כאן – בבישול אמיתי בבית הלקוח