Posted on Mar 7, 2013 in אוכל אמיתי, טיפים | 5 comments

להמציא את עצמך כל פעם מחדש,

ארוחת ערב, ארוחת בוקר, ארוחת שבת …

 אפשר לסמן עוד וי!

מה עם איזה פינוק? עיסוי אבנים חמות? טיפול וואטסו? התקשרו עכשיו

 

כ- 30 יחידות בגודל נעים

1/2 קילו עדשים, מונבטות

(להשרות ל-24 שעות – להחליף מים כל 8 שעות.

להכניס למסננת, לכסות במגבת לחה. להניח במקום חשוך עד הנבטה. אישית אני מעדיפה את השחורות.

יש לשים לב: עדשים כתומות שבורות לא ינבטו).

3 כרשות, חתוכות לעיגולים

(בגודל בינוני ולא עציות.

יש לשים לב: משתמשים במתכון זה רק בחלק הלבן, אז לבחור בהתאמה)

4 שיני שום כתושות

מעט! קמח שיפון

 לביבות, קציצות, כרישה, עדשים מונבטים, עדשים מונבטות, טבעוני, טבעוניות, אוכל אמיתי

לסנן את העדשים

(כן, כן, אין צורך לבשל).

לחתוך את החלק הלבן של הכרישה לעיגולים

(את החלק הירוק לשמור למרק הפול) 

ולבשל במים רותחים עד לריכוך.

לסחוט (היטב).

לטחון דק את הקטניות במעבד מזון.

להוסיף את הכרישות והשום.

להניח בצד לכחצי שעה (כדי לתת לעמילן שבעדשים לעבוד ולאחד את העיסה)

ליצור מהעיסה לביבות.

אם העיסה לא יציבה להוסיף מעט (מעט!) קמח.

לטגן (מה לעשות, יותר טעים מאפוי אבל גם זאת אפשרות).

 

סלסת עגבניות טריות

3 עגבניות גדולות, אדומות ומעט רכות, חלוטות במים רותחים וקלופות

3 שיני שום, כתושות

צרור נענע, קצוץ דק

מיץ מלימון אחד ומחצית מקליפתו מגוררת דקיקות

6 כפות שמן זית משובח, חמיצות של 0.5%

מלח גס (רצוי מלח הארץ – גם מקומי,  גם ללא תהליכים מזהמים)

צ’ילי גרוס

 

לקצוץ את העגבניות ולאחד עם כל שאר החומרים

לתבל ולהגיש מיד

- אם אתם לא מתכוננים להגיש מיד כדאי לבצע את התיבול ממש לפני ההגשה

הלוחשת לשרירים, רויטל ורד טבע כתבה - רויטל ורד טבע (הלוחשת לשרירים) מומחית  לעיסוי רפואי, טיפול בפציעות ספורט והפגת כאבים. בוגרת בית ספר מירב בעיסוי שוודי הוליסטי, עיסוי רפואי לדרגת מטפל מוסמך ומוסמכת לעיסוי תאילנדי ולומי לומי. BA באומנות - אוניברסיטת תל אביב.


אני כאן לכל שאלה.
התקשרו כבר עכשיו
050-5570750  

050-5570750
או השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם:

שם    

טלפון 



* כל חומר המופיע באתר הינו אינפורמטיבי בלבד ואין לראות בו תחליף ליעוץ וטיפול רפואי.

עיסוי בהוד השרון | איך משחררים צוואר תפוס?